2015-06-08 19:36:20• hírek • Szatmár.ro

Nyerj az Edmeea Transszal közös játékunkon

Válaszolj egy egyszerű kérdésre és ha a szerencse is neked kedvez, tiéd lehet a páros utazás Budapestre.

Hosszú évek óta az utazók megbízható partnere az Edmeea Trans: nincs is náluk kényelmesebb megoldás azok számára, akik nem saját autójukkal akarnak Budapestre vagy akár Debrecenbe látogatni.

A magyar fővárosba ugyanis minden nap több járatot is indítanak Szatmárnémetiből - 8, 12 és 22.30 órai indulással a Szatmárnémeti Vasútállomástól -, illetve a hazatérők számára is menetrendszerinti járatokat indítanak minden nap 8.30, 16 és 18.45 órás indulással a Népliget autóbuszállomásából.

Az Edmeea Trans rendelkezik a Szatmárnémetiből induló budapesti járatok közül a legmodernebb buszokkal, a 9-20 személyes járművekben tehát garantált a kényelem. Az autókat nagy tapasztalattal rendelkező sofőrök vezetik: az Edmeeánál több mint egy évtizede ugyanazok az autóvezetők róják az utakat, így megbízhatóságuk és vezetési tapasztalatuk sem megkérdőjelezhető. Azok pedig, akik Budapestre vagy Debrecenbe szeretnének utazni, vagy éppen hazatérnének onnan, akár interneten keresztül is foglalhatnak jegyet az Edmeea Trans weboldalán.

A Szatmár.ro és az Edmeea Trans közös nyereményjátékán most egy darab kétszemélyes utazást sorsolunk ki - Budapest oda-vissza - a helyes választ beküldők között. A kérdésünk: Naponta hány járatot indít Budapestre az Edmeea Trans? Figyelem! A helyes válaszokat most nem e-mailen várjuk! Keresd meg a Szatmár.ro lájkolós oldalát a Facebookon - ha pedig eddig nem tetted, lájkold oldalunkat - és küldd el ott üzenetben a helyes választ. A sorsolást pénteken, június 12-én délben tartjuk!

Az Edmeea Trans székhelye

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: